Известие

Collapse
No announcement yet.

рег. номер в страни

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• рег. номер в страни

понеже ще вкарвам гтв-то за основно пребоядисване и ми се иска да му сложа предната табела с номера от страни. та като огледах ситуацията и ми се струва че има вероятност да скрива халогена или решетката от която влиза въздух към двигателя. знам че има хора от форума които са правили такава интервенция и искам да ги помоля да изкажат някакви впечатления как може да стане това. също така искам да питам дали трябва да си взема някаква подложка за под номера и от къде?
    gtv 2.0t.s.

аз моята също я пребоядисвах и щях да го слагам там но наистина скрива халогена а и е грозно по добре в средата аз си купих допълнителна подложка от морга но може и без нея защото тя е малка от италянските номера и ги махат и без нея става.слагай го в средата
    Alfa romeo GTVex
    Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
    Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
    Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

не знам ако го кача по нагоре от халогена дали ще стане добре. не мога да си намеря някакви примерни снимки за да разбера дали ми харесва или не.мисля че в сайта бях виждал някъде но не ги откривам вече. в крайна сметка ако е грозно ще си остане в средата.
      gtv 2.0t.s.

Comment

в мобиле се продава една такава сива погледни там но на мен не ми харесва защото емблемата не слиза в бронята като на 156 и фейстлифта на гтв и затова по добре в средата
        Alfa romeo GTVex
        Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

вярно е че на тая седи гадно ама тоя я е сложил много ниско. може би ако беше по-високо щеше да бъде по-хубаво
          gtv 2.0t.s.

Comment

решението е твое както си решиш колега
            Alfa romeo GTVex
            Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Ето няколко примерни снимки и на един колега от форума http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=25168 . Според мен стои добре
              Attached Files
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
              Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
              Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Working...
              X